Khamis, 8 Disember 2011

Bizi Wedges

Minggu ni merupakan minggu yang agak bizi bagi aku sebagai seorang profesional dalam bidang telekomunikasi. Walaubagaimanapun, bizi aku itu bukan berkaitan dengan kerja - kerja hakiki, tapi kerja main - main (Bak kata GM aku). Melompat, menjerit, merayau dan mengkinja - kinja.

GCEO nak datang. Must prepare everything. Everything must be prepared. Or prepare to meet your Doom! Cheh!! Bermadah. Fail to plan is planning to fail. Madah lagi!! Entah macam mana aku terpilih untuk menjadi ahli koir untuk nyanyian masa GCEO visit. Aku hargai penghargaan oleh rakan - rakan yang mencalonkan nama aku. Terharu...

Lepas tu, ada kena buat war Cry pulak. Mungkin sebenarnya lebih kepada sesi mengkelakorkan diri sendiri depan GCEO. Ah lantak ler. Aku sporting per. Nanti baru la menonjolkan personaliti aku depan management. Untung - untung boleh jadi pak lawak tetap event company. Hahaha...

Last sekali, aku terharu juga kerana terpilih dalam sesi minum - minum bersama GCEO walaupun last minute punya selection. Tak kisah pun, jiwa kental. Nanti apa la aku nak borakkan ye dengan GCEO. Ehh...Tak perlu bimbang, dialog dah disediakan oleh penganjur.

Aku penat...sebab tu tulis mengarut...Salam

1 ulasan:

yus berkata...

bagus2... good luck sahabatku...