Khamis, 21 Januari 2010

Mimpi

Sejak kebelakangan ni, aku asyik mimpi jek jumpa kawan aku sorang ni.Sebenarnya ex-girl friend aku.huhuhu. Tapi, mimpi bukan buat menda pun. First time aku mimpi pasal dia, dia datang tumpang tidur umah aku dengan 2 orang twin dia. Dia cakap huby dia pergi obersi.

Kali kedua aku mimpi, jumpa dia lagi. tapi mimpi duduk dalam kelas, masa kat u. Padahal aku dengan dia dulu course lain-lain walaupun universiti sama. Pastu, boleh ada pulak cikgu matematik moden sekolah menengah aku dulu mencelah dalam mimpi tu. Tu pun cikgu dia jugak.

Apa-apa lah mimpi aku ni, mainan mimpi orang kata. Tapi risau gak, yelah takut mimpi ni kadang-kadang bawa tanda. Nak kata tanda ada jodoh, tidak lah kot. Takut ada tanda tak baik. Minta dijauhkan la...

2 ulasan:

Mrs Tamziz berkata...

insyaallah la xde ape...mimpi kan mainan tdo beb!

blogsaya berkata...

hehehe....apa punya mimpi daaa....