Khamis, 2 Jun 2011

Kungfu Panda dan Alya Kungfu

Malam Selasa lepas, aku, wife dan Alya pergi menonton movie Kungfu Panda 2, 3D lagi tu. Mula-mula nak tengok yang pukul 8:00 pm punya, habis lah pulak. Tengok la yang pukul 10:00 PM punya. Pop corn Alya dah lama dah habisnya sebelum start movie.

Tengah tengok movie tu, aku dapat la pengajaran. Jika ada anak yang hyper active dan yang sungguh ramah, jangan la di bawa tengok movie di pawagam. Macam - macam nak ditanya dan nak dibuat yang boleh menyebabkan si ayahnya mendidih darah sampai ke kepala menahan marah. So dengan Umi dia sekali terasa bahang kemarahan walidnya. Movie tengok separuh je. Keluar dan terus balik.

So lepas ni, tobat tak bawah dah. Tunggu la umur Alya 6-7 tahun, baru cuba semula bawa tengok movie...


Saat saat ceria sebelum movie start
 

Saat -saat Alya mula nak meragam

1 ulasan:

yus berkata...

betol 2...
skang pon masih x bawa budak2 ni g wayang lg,
takut hyper n ganggu org lain,
tp terasa nak cuba gak dlm thn nih,
dah lama x g panggung,