Isnin, 20 Jun 2011

Motor Idaman - Kawasaki Z750

Sejak sebulan dua ni, suka betul aku membelek kat mudah.my tengok motor kat atas ni. Motor ni, namanya Kawasaki Z750. Dari namanya, dah tau la cc nya 750. Nape aku suka motor ni? Selain dia CC 750, design dia smart dan dia paling murah jika dibanding dengan motor import yang lain.

3 ulasan:

yus berkata...

masih teringin naik motor ke mat? anak nak selit mana? kuikuikui

En Hatta berkata...

tu la,yus,time belajar dulu,x mampu nak beli,sekarang ni,nak pikir mana nak letak anak.nanti bila anak semua dah besar, takut orang ckp org tua buang tabiat plak :)

yus berkata...

ok ape g mesejid naik motor besor.....